'Overstap van De Vrij naar Feyenoord niet aan de orde'

AD laat hoop Feyenoord-fans vervliegen: 'Overstap is niet aan de orde'

17 mei om 15:08

Een mogelijke overstap van Stefan de Vrij naar Feyenoord is niet aan de orde. Dat benadrukt Algemeen Dagblad-verslaggever Mikos Gouka. La Gazzetta dello Sport schreef donderdag dat de Rotterdammers klaarstaan om de verloren zoon 'met open armen te ontvangen'.

De Vrij speelt sinds 2018 voor Internazionale, waar hij uitgroeide tot een steunpilaar. Dit seizoen was de 32-jarige verdediger echter niet altijd basisspeler. De Italiaanse kampioen staat inmiddels open voor een vertrek van De Vrij, ondanks een contract tot medio 2025, zo schreef La Gazzetta. Real Madrid-stopper Nacho is in beeld om hem te vervangen.

Volgens Gouka is een transfer van De Vrij naar Feyenoord echter 'totaal niet aan de orde'. 'Een paar dagen in Nederland en de international wordt vanuit Italië meteen weer gelinkt aan de club waar hij doorbrak. Het speelt echter niet', schrijft de clubwatcher van het AD. De Vrij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde tussen 2009 en 2014 151 officiële duels in het eerste elftal. 

De Nederlandse mandekker kwam dit seizoen tot 25 optredens in de Serie A, waarvan zeventien als basisspeler. Hij is door Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK.

Afgelopen zomer was De Vrij nog in beeld bij Ajax. Toenmalig trainer Maurice Steijn onthulde dat hij de routinier graag wilde hebben.

Beluister hieronder Studio Oranje en abonneer je op de show om niks te missen!