'Stefan de Vrij keert mogelijk terug bij Feyenoord'

'Feyenoord wil bekende Oranje-international 'met open armen ontvangen''

16 mei om 22:22

Stefan de Vrij staat in de belangstelling van Feyenoord. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De Rotterdammers zouden de verderdiger 'met open armen ontvangen' als hij vertrekt bij Internazionale.

Het is niet voor het eerst dat De Vrij in verband wordt gebracht met een terugkeer aan Nederland. Eerder aasde Ajax op de handtekening van de stopper. Maurice Steijn drong bij Sven Mislintat aan op de komst van De Vrij, maar die poging was tevergeefs. De verdediger verlengde uiteindelijk bij Internazionale tot medio 2025. Nu groeit de kans op een terugkeer naar Nederland door de vermeende interesse van Feyenoord.  

De in de voorselectie van Ronald Koeman opgenomen De Vrij beleefde een goed seizoen bij Inter. De verdediger kwam 33 keer in actie, waarvan 23 keer als basisspeler. Internazionale werd dit seizoen met een ruime voorsprong kampioen van Italië. Omdat de Italiaanse topclub werkt aan de komst van Real Madrid-verdediger Nacho, staat De Vrij in de 'spotlight'. Feyenoord zou de verdediger met open armen willen ontvangen. In Rotterdam zou hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Thomas Beelen en Gernot Trauner. 

De Vrij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord om vervolgens in 2009 de overstap te maken naar het eerste elftal. Na 151 wedstrijden voor de Rotterdammers maakte hij na het WK 2014 in Brazilië de overstap naar SS Lazio. Daarna volgde een transfer naar Inter.

Beluister hieronder Studio Oranje en abonneer je op de show om niks te missen!