Van Gassel over Ibiza-trip PSV

Van Gassel maakt zich 'zorgen' na PSV-trip: 'Als je Veerman ziet lopen en praten…'

18 mei om 14:02

Excelsior-doelman Stijn van Gassel hoopt dat PSV zich nog één keer kan opladen voor het duel met RKC Waalwijk, de directe concurrent van Excelsior. Van Gassel zag een aantal filmpjes van de Ibiza-trip van de PSV-selectie en maakt zich 'zorgen'.

"Wij kregen na afgelopen zondag te horen dat ze naar Ibiza zouden gaan. Dan denk je even: pfoe, waarom zouden ze dat doen?", begint Van Gassel tegenover ESPN. De doelman denkt niet dat PSV het gaat laten lopen tegen RKC, maar verwacht aan de hand van de filmpjes wel dat de selectie flink los is gegaan op het feesteiland.

"Als je Joey Veerman ziet lopen en praten… maar daar geniet ik dan ook wel weer van. Dat vind ik mooi om te zien", lacht Van Gassel. "Zij zullen het seizoen in eigen huis ook vast als waardige kampioen willen afsluiten, daar heb ik alle vertrouwen in. Wij moeten ook naar onszelf kijken en proberen een mooi resultaat te halen in De Kuip. Daarna zie je wel wat er in Eindhoven is gebeurd", besluit hij.

Zondagmiddag om 14.30 uur trapt Feyenoord in eigen huis af tegen Excelsior en neemt PSV het op tegen RKC. Zowel Excelsior, als RKC, hoopt de zestiende plek in de Eredivisie, en dus de play-offs, te kunnen ontlopen op de laatste speeldag. De Rotterdammers staan op dit moment op doelsaldo onder RKC.