ED: Ruimte bij PSV voor Driouech, St. Juste en Flamingo

ED hint op snelle transfers bij PSV: drie namen vallen in Eindhoven

19 mei om 10:42

Couhaib Driouech, Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo worden zondag genoemd als potentiële versterkingen voor PSV. Het Eindhovens Dagblad weet dat er op hun posities al ruimte is in de selectie van Peter Bosz.

De trainer hoopt al tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen op 1 juli met de eerste aankopen op het veld te staan. De bal ligt bij technisch directeur Earnest Stewart. 'Voor zowel Couhaib Driouech, Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo is plek in de Eindhovense selectie, maar daarvoor is overeenstemming met respectievelijk Excelsior, Sporting Portugal en FC Utrecht nodig', schrijft het ED zondag.

De drie werden al in verband gebracht met PSV, maar de regionale krant lijkt snelle transfers nu niet uit te sluiten. De landskampioen gaat immers afscheid nemen van Shurandy Sambo (Burnley), Patrick van Aanholt (?) en Armel Bella-Kotchap (terug naar Southampton) en ook voorin is er na het vertrek van Yorbe Vertessen (Union Berlin) nog een vacature. Volgens het ED heeft PSV nog wel andere ijzers in het vuur, bijvoorbeeld in het geval dat Driouech, St. Juste of Flamingo te duur is.