Uitblinker: hoge odd voor goal Bergwijn

Bergwijn krijgt laatste kans zich definitief in de kijker van Koeman te spelen

19 mei om 11:00
Laatste update: 19 mei om 11:33

ADVERTORIAL - Het werd donderdag bekend dat Steven Bergwijn is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal en de aanvaller van Ajax krijgt nog één kans zich te bewijzen tegenover bondscoach Ronald Koeman. Unibet richt de Uitblinker deze keer op de vleugelspeler van Ajax: pak een verhoogde odd wanneer Bergwijn tegen Vitesse weet te scoren!

Vizier eindelijk weer op scherp

Bergwijn lijkt na een lange tijd kwakkelen eindelijk weer zijn vorm terug te vinden: de linksbuiten zorgde voor een onvervalste hattrick tegen Almere City door in negen minuten tijd drie keer te scoren. Ook de goals waren fraai: onder meer een volley en solo behoorden tot de treffers. Met twee goals en vier assists heeft Bergwijn ondanks zijn vormdip wel kleur gegeven aan het seizoen van Ajax, ook al speelde de aanvaller maar twee derde van alle minuten. 

Unibet richt de Uitblinker deze keer op Bergwijn: weet de Nederlander te scoren in de laatste speelronde tegen Vitesse? Dan pak je maar liefst 3.50 keer je inleg! Normaliter ligt deze odd rond de 2.60. De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers vanaf achttien jaar en kent een maximale inleg van €15. Voor Ajax en Vitesse is er nog maar weinig om voor te spelen, maar Bergwijn zal zich extra willen inzetten na zijn oproep in de voorselectie van Oranje. 

Klik hier om de Uitblinker te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust