Zuidam bevestigt PSV-interesse in Flamingo

Zuidam bevestigt PSV-interesse: 'Er is genoeg belangstelling'

19 mei om 11:47
Laatste update: 19 mei om 11:50

Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht, hoopt Ryan Flamingo te behouden voor de Domstedelingen. Echter weet Zuidam dat er genoeg interesse is voor de defensieve middenvelder. 

"Wij hebben zijn optie gelicht en we zijn heel blij dat hij langdurig onder contract staat bij ons. Wij willen hem in eerste instantie heel graag houden", begint Zuidam desgevraagd bij Goedemorgen Eredivisie. "We willen aan het team bouwen, maar we weten ook dat het voor FC Utrecht heel belangrijk is om transfers te maken. Dat hoort erbij. Hij (Flamingo, red.) is natuurlijk een jongen die in de belangstelling staat."

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Zuidam vertelt vervolgens dat ze in het afgelopen jaar goede zaken hebben kunnen doen met uitgaande transfers. " Het is niet zo dat we nu de druk hebben om meteen te verkopen", aldus de bestuurder. "Dat is een mooi uitgangspunt. Dat is een goede basis om hem in eerste instantie heel graag te behouden, maar het kan zijn dat er een bod op tafel komt die we niet kunnen weigeren."

Desgevraagd wil Zuidam in eerste instantie niet ingaan op de vermeende belangstelling van PSV, maar toch laat hij iets los. "Daar gaan wij nooit op in, maar er is genoeg belangstelling. Niet alleen van PSV", vertelt de technisch directeur. "Iedereen weet dat zij (PSV, red.) belangstelling hebben, maar we zijn nu niet concreet in onderhandeling met een club."


Abonneer je nu op de dagelijkse nieuwsbrief van VoetbalPrimeur!