'PSV krijgt concurrentie in strijd om Flamingo, Utrecht hoopt op 'Timber-bedrag''

'PSV krijgt concurrentie in strijd om Flamingo, Utrecht hoopt op 'Timber-bedrag''

8 april - 21:13 Laatste update: 9 april - 10:50
65

PSV is niet de enige club die inzet op de komst van Ryan Flamingo, weet De Telegraaf. Veel buitenlandse clubs tonen ook interesse, waardoor er wekelijks scouts op de tribune zitten voor de verdediger van FC Utrecht. De Domstedelingen mogen ondertussen hopen op een 'Timber-bedrag'.

De interesse van PSV in Flamingo is niet nieuw. De Eindhovenaren wilden hem afgelopen winter al strikken en gaan komende zomer een nieuwe poging wagen. De Telegraaf meldt nu dat PSV buitenlandse concurrentie heeft. Welke andere clubs allemaal interesse tonen, wordt echter niet duidelijk.

Feit is in ieder geval dat Flamingo wekelijks wordt bekeken door diverse scouts. Ondertussen lijkt de kassa te gaan rinkelen bij Utrecht. Flamingo wordt nu gehuurd van Sassuolo, maar de Domstedelingen hebben een optie tot koop ter waarde van twee tot drie miljoen euro weten te bedingen. Bij een verkoop van de jeugdinternational lijkt een 'Timber-bedrag' realistisch, zo klinkt het.

In de zomer van 2022 maakte Quinten Timber de overstap van Utrecht naar Feyenoord. De middenvelder werd toen de duurste uitgaande transfer ooit van de Domstedelingen, met een som van acht tot tien miljoen euro. Dat record werd een jaar later verbroken door de move van Anastasios Douvikas: Celta de Vigo nam de topscorer voor zo'n twaalf miljoen euro over van Utrecht.