Gosens kan naar SS Lazio

'Gosens kan Bundesliga na één jaar weer verlaten: Italiaanse club concreet'

19 mei om 14:00
Laatste update: 19 mei om 14:13

Robin Gosens staat in de belangstelling van SS Lazio. De Duitse wingback speelt pas één seizoen bij Union Berlin, maar vertrekt mogelijk deze zomer al uit de Duitse hoofdstad. 

Dat nieuws meldt Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sports. Naast Lazio hebben ook meerdere clubs Gosens op de korrel. Welke clubs dat zijn, is niet duidelijk. 

Plettenberg acht een zomerse transfer waarschijnlijk, maar op dit moment is er alleen nog maar sprake van interesse. Er is nog niet gesproken tussen Lazio en Union, daar waar de oud-speler van FC Dordrecht nog tot medio 2027 een contract heeft. 

De interesse speelt al een tijdje, maar de 29-jarige international van Duitsland wilde zich eerst focussen op handhaving met Union. Daarin slaagde de Berlijnse club zaterdag, door met 2-1 van FC Augsburg te winnen. 

Mocht Gosens daadwerkelijk naar de Serie A verkassen, dan keert hij op terug op voor hem bekende bodem. Eerder speelde hij jarenlang voor respectievelijk Atalanta Bergamo en Internazionale.