Alireza blijft mogelijk tóch bij Feyenoord

Jahanbakhsh blijft mogelijk tóch bij Feyenoord: 'Een dubbel gevoel'

19 mei om 20:57

Alireza Jahanbakhsh heeft nog niet voor de volle honderd procent afscheid genomen van Feyenoord. Na de laatste Eredivisie-wedstrijd van dit seizoen zaaide de aanvaller twijfel over zijn toekomst.

"Ik sta hier met een beetje emotie, een dubbel gevoel", vertelt Jahanbakhsh na de overwinning op Excelsior Rotterdam (4-0) voor de camera’s van ESPN. "Ik heb drie hele mooie jaren gehad en veel goede momenten gehad. Officieel is dit mijn afscheid, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren in de toekomst. Voor nu is het een speciale dag, het is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. We hebben gewonnen, het goed afgemaakt en het kan niet mooier zijn dan dit", is hij stellig.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Waar Jahanbakhsh eerder al bijna weg leek te zijn, lijkt hij nu tóch open te staan voor een langer verblijf in Rotterdam. "Feyenoord is nog steeds in gesprek met mijn agenten. Ik wil wel graag in Europa blijven. Qua mentaliteit en fysiek kan ik het nog aan om op het hoogste niveau te voetballen. Ik speel nog twee wedstrijden met het nationale elftal en daarna ga ik vakantie vieren. Dan zie ik wel wat er gaat gebeuren. Alle mensen binnen en buiten de club blijven in ieder geval speciaal voor mij. Het is altijd mooi om zo’n gevoel te hebben", vertelt de Iraniër.

Ook had de aanvaller nog mooie woorden over voor zijn trainer Arne Slot. "Het voelt als gisteren, dat hij mij de eerste keer belde om met hem naar Feyenoord te komen. Ik heb veel geleerd van hem, hij is voor mijn een fantastisch persoon."