Liverpool-keeper Alisson weet nog niet veel over Slot

Dragende Liverpool-kracht eerlijk over Slot: 'We weten nog niet veel over hem'

20 mei om 09:34

Alisson Becker weet nog niet precies wat hij kan verwachten van Arne Slot. Wel weet de doelman van Liverpool dat de Nederlandse trainer hele grote schoenen moet gaan vullen op Anfield, waar Jürgen Klopp inmiddels afscheid heeft genomen. 

Het is al een tijdje duidelijk dat Slot naar Liverpool verkast. Klopp zette zondagmiddag tijdens zijn afscheid alvast een heuse Slot-chant in. Kort daarna staat Alisson voor de camera van Sky Sports, waar hem gevraagd wordt naar de Nederlander. "Er staat ons nu een gigantische uitdaging te wachten, met een trainerswissel. We weten nog niet veel over hem, maar ik ben er zeker van dat hij hard zal werken om zijn ideeën over te brengen."

"Hij zal weten dat wij het het type spelers zijn die prijzen willen winnen en competitief zijn", vervolgt Alisson, die tegen Wolverhampton Wanderers zijn doel schoon hield: 2-0. "Niks is gegarandeerd in de Premier League, je moet competitief zijn, je moet top zijn en presteren op een manier waardoor je dingen kan bereiken."

Over de afscheidnemende Klopp was de Braziliaanse meer dan lyrisch. "Jürgen? Hij is de special one, ook al zei hij toen ik hier kwam tegen me dat hij de normal one was. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om met hem samen te werken."