NAC op roze wolk na monsteruitslag in play-offs

NAC op roze wolk na monsteruitslag in play-offs, Besuijen wil Emmen opnieuw redden

21 mei om 12:30

ADVERTORIAL - Het is dinsdag en dat betekent dat de eerste halve finales van de play-offs voor promotie op het menu staan. NAC Breda rekende in een spectaculair tweeluik overtuigend met Roda JC af en FC Emmen liet FC Dordrecht in de slotfase achter. Bookmaker Unibet staat klaar voor deze eerste spannende ontmoeting in Breda! 

Vier duels verwijderd van Eredivisie

NAC en Emmen bereikten op geheel verschillende wijze de halve finale van de play-offs. De Bredanaren troffen een murw geslagen Roda JC nadat de club uit Kerkrade nét niet direct kon promoveren, terwijl Emmen met de grootste moeite langs Dordrecht kwam. Beide ploegen beginnen weer op nul in de halve finales, maar het is goed mogelijk dat NAC, dat in eigen huis aan het eerste duel begint, barst van het zelfvertrouwen.

Aan de kant van de thuisploeg is Dominik Janosek dit seizoen de grote man. De middenvelder was dit seizoen al goed voor dertien goals en tien assists. In zijn eerste twee play-off wedstrijden werd er zelfs drie keer gescoord door de Tsjech. Wint NAC het eerste duel en scoort Janosek? Dan staat de odd van 3.90 klaar. Maakt Janosek er twee? Dan pak je 12.50 keer je inleg!

Emmen zal ook met een goed gevoel aan de halve finale beginnen na de ontsnapping bij Dordrecht. In een gelijk opgaand duel maakte Vicente Besuijen uiteindelijk vlak voor tijd de enige treffer. Slaat de rechtsbuiten weer toe in een uitduel? Een treffer levert je een odd van 4.00 op. Weet Vicente de laatste goal van de wedstrijd te maken? Dan vertienvoudig je je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust