Buitenspel: Salah laat verrassende coupe zien en wordt uitgemaakt voor 'Mo Slot'

Buitenspel: Salah laat verrassende coupe zien en wordt uitgemaakt voor 'Mo Slot'

24 mei om 19:59

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Salah verandert in 'Mo Slot' met nieuwe coupe
Mohamed Salah heeft op Instagram stof doen laten opwaaien met zijn nieuwe kapsel. De aanvaller van Liverpool toont vrijdag een foto van zijn nieuwe, veel kortere coupe. De Egyptische aanvaller heeft nu geen krullen meer, maar gemillimeterd haar. Dat levert dus veel reacties op.

'Mo Slot' is één van de comments onder de post van Salah. Daarmee wordt uiteraard gedoeld op het feit dat Arne Slot, de nieuwe manager van Liverpool, kaal is. De betreffende reactie vergaarde al meer dan duizend likes.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mohamed Salah (@mosalah)

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Slot en Salah volgend seizoen met elkaar gaan werken. De buitenspeler wordt opnieuw gelinkt aan een overstap naar Saudi-Arabië. Recent hintte Salah overigens wel op een langer verblijf bij Liverpool: op social media schreef de linkspoot dat hij en Liverpool er 'alles aan gaan doen' om in de volgende voetbaljaargang wel prijzen te pakken.