Kuyt blijft bij Beerschot

Duidelijkheid over Kuyt-toekomst: 'Nederlander accepteert lucratieve aanbieding'

24 mei om 22:44
Laatste update: 24 mei om 22:44

Dirk Kuyt is ook komend seizoen nog trainer van Beerschot, aldus Het Laatste Nieuws. De Nederlander is na een gesprek met eigenaar Prins Abdullah overtuigd geraakt van de toekomstplannen die de ambitieuze Belgische club heeft. 

Promovendus Beerschot heeft Kuyt een lucratieve aanbieding gedaan, die de voormalig Oranje-international heeft geaccepteerd, zo is te lezen. Er ligt naar verluidt een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een derde jaar voor hem klaar. 

Beerschot promoveerde in april naar het hoogste Belgische niveau, maar kende vervolgens een wat onrustige periode. Op bestuurlijk vlak was er de nodige onenigheid. Algemeen directeur Frederic Van den Steen en technisch directeur Gyorgy Csepregi verlieten de club, waarna ook voorzitter Francis Vrancken stopte. 

Even leek ook Kuyt zijn koffers te pakken, maar daar is dus geen sprake van. Hij heeft de knoop doorgehakt, en staat ook volgend jaar aan het roer bij The Purple White Army. De oud-trainer van ADO Den Haag is beloofd zich de komende weken met een verhoogd budget te kunnen roeren op de transfermarkt.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: