Mulder over raar moment Ten Hag

Mulder ziet raar moment Ten Hag: 'FA Cup gewonnen, maar verlies wel mijn job'

25 mei om 18:47
Laatste update: 25 mei om 19:00

Youri Mulder is er totaal niet van overtuigd dat Erik ten Hag door het winnen van de FA Cup zijn baan bij Manchester United zal behouden. De analist vertelt na afloop bij Ziggo Sport hoe hij een momentje van berusting zag bij Ten Hag.

"Toen er afgefloten werd, juichte Ten Hag niet direct", begint Mulder. "Toen kwam Lisandro Martínez en die pakte hem beet. Het was net alsof het even een momentje was van: oké, ik heb de FA Cup gewonnen, maar ik verlies wel mijn job." Ten Hag wordt het hele seizoen al flink bekritiseerd en Engelse media meldden eerder al dat de Nederlandse oefenmeester hoe dan ook de laan uitgestuurd gaat worden.

"Het is wel een raar moment, vind ik. Ik denk niet dat de toekomst van Ten Hag van deze wedstrijd afhing", vervolgt Mulder. De analist zag later nog een opvallend moment rondom Ten Hag. United-eigenaar Jim Ratcliffe gaf hem een hand, maar heel uitbundig was het niet. "Het was niet al te hartelijk. Het is een zuinig knikje. Je valt elkaar toch in de armen? Ik denk dat het echt klaar is tussen Ten Hag en United", besluit Mulder.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: