Tottenham Hotspur volgt Rav van den Berg

'Opvallend: Rav van den Berg geniet interesse uit Premier League-top'

26 mei om 19:27

Tottenham Hotspur heeft Rav van den Berg in het vizier. De negentienjarige centrumverdediger van Middlesbrough staat op de long list van potentiële versterkingen, meldt The Northern Echo.

Van den Berg is samen met ploeggenoot Hayden Hackney opgenomen op de lijst van mogelijke aanwinsten voor Spurs. De club uit Noord-Londen wil naar verluidt een nieuwe aanpak hanteren op de transfermarkt. Zo is Tottenham op zoek naar talentvolle spelers, die nog niet op het hoogste podium spelen en die veel potentie hebben. Het doel hierachter is om het kostenplaatje laag te houden, met de hoop dat de spelers een paar jaar later veel geld kunnen opleveren.

De interesse van Spurs in Van den Berg is nieuw, klinkt het. Het broertje van FSV Mainz 05-verdediger Sepp van den Berg heeft belangstelling gewekt met zijn spel in het Championship en wordt pas recent gevolgd door Tottenham. Het is niet duidelijk of Spurs komende zomer wil doorpakken voor Van den Berg, die nog tot de zomer van 2027 vastligt bij Middlesbrough.

Vorig jaar maakte Van den Berg de overstap van PEC Zwolle naar Middlesbrough. Dit seizoen speelde hij 39 officiële wedstrijden voor de nummer acht van het Championship.