Saibari en PSV reageren op contractverlenging

Saibari kan geluk niet op door vertrouwen PSV: 'Nu aan mij om terug te betalen'

28 mei om 19:12

PSV en Ismael Saibari zijn allebei erg blij dat het contract van de aanvallende middenvelder is opgerekt tot de zomer van 2029. Beide partijen spreken hiermee vertrouwen in elkaar uit en dat voelt wederzijds goed.

Voor Saibari was er geen twijfel om voor een extra jaar te tekenen in Eindhoven. "Het seizoen was al prachtig, maar dit is voor mij de kers op de taart. Ik ben heel blij dat ik nog jaren bij PSV mag blijven. De club geeft opnieuw aan dat ze vertrouwen in me hebben. Het is aan mij om dat op het veld uit te betalen. Ik wil de komende seizoenen doorgroeien en natuurlijk alles winnen wat er te winnen valt."

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart heeft met de verlenging van Saibari een eerste doelstelling van zijn takenlijstje afgestreept. "Ismael (Saibari red.) heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van PSV Academy tot de UEFA Champions League en alles daartussen; steeds heeft hij zijn waarde bewezen. Hij combineert power met techniek, en dat maakt hem een bijzondere speler. Hij had nog een contract tot de zomer van 2028 en we zijn blij daar een jaar aan toe te kunnen voegen. PSV slaat daarmee een mooie slag."