Bij Unibet wedden op een goal van Vinícius Júnior in de Champions League-finale

Waarom de finale van de Champions League op het lijf van Vinícius geschreven is

1 juni om 17:00

ADVERTORIAL - Zaterdagavond is het zo ver: met de Champions League staat de finale der finales van het clubvoetbal op het programma. Borussia Dortmund en Real Madrid nemen het op Wembley tegen elkaar op. Unibet heeft een speciaal verhoogde odd in petto rondom Vinícius Júnior, die tijdens deze Champions League-campagne op dreef is én goed herinneringen overhoudt aan de laatste finale die hij in het miljardenbal speelde.

Vinícius ontembaar in de Champions League

Dat Vinícius op dreef is in de Champions League, is duidelijk. De Braziliaan was in de afgelopen drie seizoenen bij liefst 31 doelpunten betrokken in het miljardenbal. Daarmee houdt hij alle grote sterren als Robert Lewandowksi, Kylian Mbappé, Erling Haaland en Karim Benzema achter zich.

Ook in de knock-out fase van dit seizoen is Vinícius weer on fire. De aanvaller kwam tot scoren tegen RB Leipzig en Bayern München en daarnaast gaf hij twee assists in de kwartfinales tegen Manchester City.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en maak gebruik van de welkomstactie. Voorspel met een maximale inzet van 1 euro de winnaar van Dortmund - Real Madrid en ontvang 50 euro wanneer jouw voorspelling uitkomt.

Beslisser van eerdere Champions League-finale

Als Vinícius in zijn hoofd twee jaar terug in de tijd reist, dan zal die grote glimlach van hem ongetwijfeld opbloeien. In de editie van 2022 in Parijs was de buitenspeler van Real Madrid goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd tegen Liverpool. Die won De Koninklijke met 1-0 en daardoor werd de veertiende en laatste Champions League in de wacht gesleept.

De odd

Unibet speelt in op de verhalen rondom Vinícius en dat doet het met de Uniboost Uitblinker. Normaliter stond de odd voor een openingsgoal van Vinícius op 4.80, maar deze is verhoogd naar 6.00. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder met een maximale inzet van 15 euro.

Klik hier om de Uniboost Uitblinker te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust