'Dumfries en Inter twijfelen over toekomst, Aston Villa geïnteresseerd'

'Oranje-international ook zonder verlenging langer in Italië, Villa op vinkentouw'

2 juni om 14:10
Laatste update: 2 juni om 15:10

Denzel Dumfries kan ook zonder een contractverlenging bij Internazionale blijven. Dat meldt Tuttosport. De rechtsback heeft nog een contract voor één seizoen bij de Serie A-kampioen en geniet interesse uit de Premier League.

Internazionale en Dumfries twijfelen over de toekomst van de rechtsback in Italië. De Oranje-international mag komende zomer vertrekken, maar het wordt niet gezien als een must. Dumfries wordt nog steeds gezien als een van de belangrijke spelers binnen de selectie.

Het liefst lost Inter bij een langer verblijf van de back wel zijn contractprobleem op. Dumfries heeft nog een contract voor één jaar en kan zonder verlenging volgende zomer gratis de deur uitlopen. De rechtsback zet in op een verdubbeling van zijn jaarsalaris van 2,5 miljoen euro. Inter heeft tot nu toe een aanbod van vier miljoen per jaar gedaan. Dumfries behouden zonder contractverlenging behoort ook tot de opties.

Ondertussen houden clubs uit de Premier League de situatie van Dumfries nauwlettend in de gaten. Vooral Aston Villa zou op de diensten van de back azen. Inter zet in op dertig miljoen euro voor de rechtspoot.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!