Memphis neemt afscheid van Atlético op social media

Memphis deelt schimmige afscheidsboodschap: 'Dingen hadden anders kunnen zijn'

2 juni om 21:45
Laatste update: 2 juni om 22:54

Memphis Depay heeft middels een bericht op zijn eigen social media afscheid genomen van de supporters van Atlético Madrid. De Oranje-international, die inmiddels transfervrij is, heeft het gevoel dat het sportief allemaal anders had kunnen lopen. 

Memphis bereidt zich momenteel met Oranje voor op het EK, dat voor het Nederlands elftal op 16 juni van start gaat met een wedstrijd tegen Polen. Ondertussen regent het transfergeruchten rondom de aanvaller, die transfervrij is. 'Er is geen makkelijke manier om uit te leggen hoe ik me voel terwijl ik dit schrijf, want ik heb het gevoel dat dingen heel anders hadden kunnen lopen', schrijft hij via social media. 

'Misschien is het beter om dat voor een andere keer te bewaren', vervolgt hij ietwat onduidelijk. Vervolgens richt Memphis zich tot de mensen die hij een warm hart toedraagt. 'Mijn teamgenoten, de staf én in het bijzonder de fans: ik wil jullie bedanken voor alle energie en alle support die ik ervaren heb ik terwijl ik een speler van Atlético was. Ik zal de mooie herinneringen bewaren in mijn hart.'

Het is nog niet duidelijk wat de nieuwe club van Memphis wordt. PSV in ieder geval niet. "Dat zie ik op dit moment niet voor me", zei de aanvaller eerder op zondag nog.