Elf spelers weg bij ADO Den Haag

Grote schoonmaak bij ADO Den Haag: compleet elftal vertrekt

3 juni om 17:26

Bij ADO Den Haag is een grote leegloop begonnen. Liefst elf spelers vertrekken deze zomer uit de Hofstad. Het mislopen van promotie naar de Eredivisie is de boosdoener.

Henri Koudossou, Justin Ché en Henk Veerman keren na een verhuurperiode bij ADO terug naar hun officiële werkgever. Daarnaast worden de aflopende contracten van Dhoraso Klas, Amir Absalem, Daryl Werker, Bart van Hintum, Jerry van Wolfgang, Gylermo Siereveld en Mohamed Hamdaoui niet verlengd. Zij zullen allemaal transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. Ook het verblijf van Nick Marsman, die in januari van dit jaar neerstreek in Den Haag, blijkt van korte duur. Hij zal de club eveneens gratis verlaten.

Een vertrek van Timothy Derijck, David van de Riet, Tim Coremans en Malik Sellouki lijkt nog niet uitgesloten. Het viertal beschikt over een aflopende verbintenis, maar een langer verblijf is voor hen nog niet uitgesloten, meldt ADO op de clubsite.

ADO ging eindigde het seizoen als nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg ging de play-offs in, maar moet door een fikse nederlaag tegen Excelsior nog minimaal een jaar wachten op promotie.