Nieuw PSV-shirt duikt plots op in Rotterdamse winkel

Opvallend: nieuw PSV-shirt lekt uit nadat het werd gezien in Rotterdamse winkel

5 juni om 20:32
Laatste update: 5 juni om 20:46

Het nieuwe thuisshirt van PSV lijkt uitgelekt te zijn. Een supporter van PSV zag het shirt in een Rotterdamse winkel hangen en bronnen bevestigen aan het Eindhovens Dagblad dat het tenue inderdaad op hoofdlijnen klopt.

PSV-fan Ronald Verbeek zag het shirt in een sportwinkel hangen en maakte er snel een foto mee. Hij vroeg daarna aan een medewerker of het shirt echt was, waarna het tenue razendsnel weer uit de schappen werd gehaald. Het Eindhovens Dagblad meldt dat het tricot er inderdaad op hoofdlijnen uit gaat zien als de foto, maar dat er wel wat details veranderen. Hoe de Rotterdamse winkel nu al aan het tenue kwam is niet bekend.

Vaak legt PSV de ontwerpen van een nieuw tenue al vast ver voordat het officieel op de markt komt. Het nieuwe shirt van de Eindhovenaren verschilt niet erg veel van het vorige, maar de voorkant is wel anders door een aantal spetters die de traditionele banen rood en wit doorbreken. Het uitshirt van PSV is al een aantal weken bekend. De eerste training van de Eindhovenaren is op 1 juli.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!