Oranje-koorts stijgt: Studio Oranje bestormt podcast top-20

Oranje-koorts stijgt: Studio Oranje bestormt podcast top-20

6 juni om 18:00

Nog geen Oranje-koorts in Nederland? Zeker wél! Studio Oranje, de EK-podcast van VoetbalPrimeur, gaat als de brandweer in de hitlijsten.

Nog tien nachtjes slapen, dan begint voor het Nederlands elftal het EK in Duitsland. Al ver voor de ouverture tegen Polen is VoetbalPrimeur begonnen met Studio Oranje. En waar hier en daar wordt gerept over een gebrek aan Oranje-koorts, blijkt dat allerminst uit de cijfers. Studio Oranje is niet te stuiten en staat inmiddels op de achttiende plaats in de podcast top-200.

Tekst gaat verder onder de embed

Daar stopt het uiteraard niet. In Studio Oranje word je bijgepraat over het laatste nieuws rondom het Nederlands elftal én hoor je experts aan het woord. Iedere aflevering laat een (oud-)voetballer, (oud-)trainer of een andere prominent uit de voetbalwereld zijn licht schijnen over de meest actuele onderwerpen. Ook de andere 25 EK-deelnemers komen aan bod. Luisteren dus!

En het wordt nog leuker: vanaf de start van het EK op 14 juni staat er elke ochtend een gloednieuwe Studio Oranje in je favoriete podcastapp. VoetbalPrimeur is dé plek voor al het laatste nieuws over Oranje!

Bekijk hieronder de laatste aflevering van Studio Oranje. Vrijdagmiddag, daags na Nederland - Canada, zijn we er alweer!