Weghorst wordt voor vierde keer vader

Weghorst verklaart opvallende manier van juichen: 'Veel geoefend op de hotelkamer'

7 juni om 08:59
Laatste update: 7 juni om 13:16

Wout Weghorst wordt voor de vierde keer vader. De spits vierde zijn doelpunt tegen Canada met een duidelijke hint. Voor de camera van ESPN bevestigt de Oranje-international het nieuws.

Na het maken van de 3-0 tegen Canada vierde Weghorst zijn goal op kenmerkende wijze met een bal onder het shirt en een duim in de mond. "Er was ook nog een klein leeuwtje bij", reageert Weghorst. "Met één hand, dus ik moest goed nadenken hoe ik het allemaal ging doen. Ik had vanmiddag een beetje geoefend op de hotelkamer. Ik had al zo’n gevoel dat het ging gebeuren", lacht de aanvaller. "Volgens mij ging het wel goed."

Weghorst bevestigt daarna dat zijn partner wederom in verwachting is. "Ja, nummer vier is op komst. Ik ben een gezegend man. Ze is op 21 december uitgerekend. Voetbal is belangrijk, maar dit zijn dingen die nog veel belangrijker zijn. Het is prachtig dat de vierde nu op komst is. Eerst gaan we voor een heel mooie zomer."

De Oranje-international heeft samen met zijn vriendin Nikki van Esch drie kinderen: Juul (geboren in 2018), Lucie Mary Jo (geboren in 2020) en Daantje Suze Mary (geboren in 2022).

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: