Het EK gaat beginnen: dit kun je verwachten van VoetbalPrimeur

Het gaat beginnen: dit kun je tijdens het EK verwachten van VoetbalPrimeur

14 juni om 15:00
Laatste update: 21 juni om 09:05

We mogen weer: het EK in Duitsland staat op het punt van beginnen. Bij VoetbalPrimeur beleef je het voetbal vanaf de eerste rij. Dít mag je van ons verwachten.

Vrijdag 14 juni om 21.00 uur: dan gaat het EK van start met de confrontatie tussen Schotland en gastland Duitsland. Op de achtergrond is VoetbalPrimeur al maanden bezig met het eindtoernooi bij onze oosterburen. Veel is gezegd en geschreven, nu is het tijd dat de bal gaat rollen.

Natuurlijk krijg je wat je van ons gewend bent: het meeste relevante, interessante en opvallende nieuws op één plek. Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, rekken we onze werktijden op: we starten de dag om 6.00 uur en doen het licht uit om 00.15 uur - of later.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @studiooranjepodcast

Het laatste nieuws, de leukste video's, verslagen van alle wedstrijden, de boeiendste reacties van spelers en analisten, vermoedelijke opstellingen, spelersbattles, liveblogs rond Oranje en de persconferenties van Koeman en metéén na het laatste fluitsignaal het spelersrapport en de conclusies, gevolgd door de krantenoverzichten uit zowel binnen- als buitenland. Je vindt het allemaal bij VP. We zitten áltijd kort op de bal en kleuren Oranje, zoals dat is terug te zien in onze menubalk.

Mooi is ook dat we Ronald de Boer hebben weten te strikken als huisanalist. De 67-voudig international zal rond elke Oranje-wedstrijd zijn ideale elf samenstellen én alle internationals een cijfer geven. Weet jij het beter? Formeer in de gloednieuwe XI Generator dan jouw favoriete Oranje-basis.

Voetbalfeest in Duitsland
En dat alles is nog maar het begin. Het belooft een voetbalfeest te worden in Duitsland en bij VoetbalPrimeur zit je op de goede plek om hélemaal niets te missen. Onze camjo's zitten op dit moment al in Hamburg om de leukste videocontent te produceren. Denk aan Fan TV, minigames en nog veel meer. Ook in Leipzig, Berlijn en de speelsteden van de achtste finale, kwartfinale, halve finale zijn we van de partij, om - hopelijk - te eindigen in Berlijn.

Als klap op de vuurpijl gaan we iets compleet nieuws doen: de eerste livehow op locatie. In De Oranjekantine bespreken Dennie en Kaj met bijzondere gasten uit de voetbalwereld het laatste Oranje-nieuws vanuit Utrecht. In de eerste aflevering, vanavond: WK-finalist Eljero Elia en ESPN-analist en allesweter Kees Kwakman. Tune vóór 17.00 uur in op YouTube om niets te missen!

De Oranjekantine is er ook op zaterdag 15 juni (17.00 uur), donderdag 20 juni (14.00 uur), vrijdag 21 juni (10.00 uur), maandag 24 juni (14.00 uur) en dinsdag 25 juni (10.00 uur). Wil je er bij zijn? Dat kan! Pak hier je gratis ticket.

Met onze EK-podcast Studio Oranje beuken we door. Sinds vandaag schroeven we het tempo op en bespreken we dagelijks de laatste EK-ontwikkelingen en natuurlijk het reilen en zeilen van het Nederlands elftal in Duitsland. Vanuit de studio of vanuit de speelstad: elke ochtend staat er een nieuwe show in jouw favoriete podcastapp. Het maakt ons blij en trots dat Studio Oranje op dit moment de best beluisterde en bekeken sportpodcast van Nederland is.

Volg VoetbalPrimeur uiteraard ook op onze socials Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, X en Threads. Alles voor die ultieme voetbalbeleving vanaf de eerste rij.

Je merkt het, we hebben er alles aan gedaan om aan alle voorwaarden te voldoen voor een fantastisch EK. Nu is het aan de mannen van Koeman. We kunnen niet wachten tot de eerste pot en hopelijk geldt dat voor jou ook. Houd alle kanalen in de gaten en mis niks. Jetzt geht's los!

Team VP