Lozano doet opvallend boekje open bij PSV

Lozano doet opvallend boekje open bij PSV: 'Daarover nog niet gesproken met Bosz'

8 juni om 09:53

Hirving Lozano heeft nog niet met Peter Bosz gesproken over zijn aanstaande exit bij PSV. De Mexicaan verruilt de landskampioen in 2025 voor het Amerikaanse San Diego FC, dat uitkomt in de Major League Soccer.

Deze week werd bekend dat Lozano per 1 januari 2025 vertrek naar San Diego. In de eerste seizoenshelft zal hij daardoor nog het shirt van PSV dragen. In gesprek met ESPN krijgt de aanvaller de vraag of hij al met Peter Bosz heeft gesproken over zijn transfer. "Daarover hebben we nog niet gesproken", is de Mexicaan eerlijk.

Lozano legt ook uit waarom hij heeft gekozen voor San Diego. "Ik vind het een mooi project. Het is een goed project dat steeds groter wordt waarmee jonge spelers worden geholpen. Ik wil een stempel achterlaten, zeker voor de jonge mensen."

De zeventigvoudig international verwacht niet dat hij minder speeltijd krijgt van Bosz doordat het al zeker is dat hij gaat vertrekken. "Ik werk altijd hard. Ik probeer een plek in het elftal te veroveren. Ook al is het maar voor vijf minuten of een hele wedstrijd, ik wil het team altijd helpen. Ik ga genieten van mijn laatste maanden hier, in het bijzonder met de fans. Ik wil hen iets teruggeven."