'Priske heeft handtekening gezet en tekent voor drie jaar bij Feyenoord'

'Feyenoord heeft handtekening binnen: Priske tekent driejarig contract'

9 juni om 23:07
Laatste update: 10 juni om 18:00

Feyenoord zal Brian Priske binnen 48 uur presenteren als nieuwe hoofdtrainer, zo meldt het Deense Tipsbladet. De oefenmeester wordt overgenomen van Sparta Praag en zou reeds voor drie jaar hebben getekend.

Priske komt voor een bedrag van anderhalf miljoen euro over van Sparta Praag. Er zou lang onderhandeld zijn over de afkoopsom, aangezien de Deen een clausule in zijn contract heeft staan van meerdere miljoenen euro's. Uiteindelijk heeft Feyenoord de oefenmeester dus voor een lager bedrag kunnen overnemen, nadat er met de trainer zelf al een akkoord was bereikt.

Het medium schrijft dat Priske op 1 juli direct voor de groep zal staan bij Feyenoord, als de voorbereiding op het nieuwe seizoen van start gaat. Naar verwachting maakt Feyenoord de komst van de nieuwe trainer binnen 48 uur officieel bekend. Ook Voetbal International maakt inmiddels melding van een driejarig contract voor Priske.

Naar de verdere invulling van de techische staf moet nog worden gekeken. Assistent-trainer Sipke Hulshoff volgt Arne Slot naar Liverpool. Zelf wilde Priske zijn huidige assistent, Lars Friis, meenemen naar Feyenoord. Hij lijkt echter hoofdtrainer te worden bij Sparta Praag.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: