Tijjani Noslin staat voor toptransfer naar SS Lazio

'Noslin (ex-Fortuna) ziet ontwikkeling beloond worden met Italiaanse toptransfer'

11 juni om 23:53
Laatste update: 11 juni om 23:53

Tijjani Noslin staat aan de vooravond van een toptransfer naar SS Lazio. Volgens de Italiaanse transferexpert Nicolò Schira krijgt Hellas Verona minimaal twaalf miljoen euro voor de Nederlandse aanvaller van (nu nog) Hellas Verona

De 24-jarige Noslin begon het seizoen 2023/24 nog als speler van Fortuna Sittard, maar vertrok in de winterse transferwindow naar de Serie A. Zijn goede vorm wist hij daar door te trekken bij Hellas Verona. 

In zeventien competitiewedstrijden was de geboren Amsterdammer goed voor vijf doelpunten en vier assists. Dat wekte de interesse van Lazio. De transfer lijkt uit de koker van Marco Baroni te komen. Hij was het afgelopen seizoen trainer van Hellas Verona én dus ook Noslin, en maakte onlangs al de overstap naar Lazio, waar hij graag opnieuw samen komt te werken met de Nederlandse aanvaller. 

Noslin moet volgens Schira minimaal twaalf miljoen euro kosten. Mocht de aanvaller daadwerkelijk de overstap maken naar Lazio, dan kan wel gesteld worden dat zijn loopbaan in een rap tempo een behoorlijke vlucht heeft genomen. Een kleine drie jaar terug was hij nog speler in de Keuken Kampioen Divisie bij TOP Oss. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: