AC Milan gaat voor Wieffer

'Wieffer trekt aandacht van Italiaanse grootmacht: contact met Feyenoord'

12 juni om 23:54
Laatste update: 13 juni om 00:19

AC Milan heeft zich bij Feyenoord gemeld voor de diensten van Mats Wieffer. Dat melden zowel de Italiaanse tak van Sky Sport, als 1908.nl. Milan zou al in contact staan met de Rotterdamse club.

De Italianen zien in Wieffer een ideale kandidaat om het middenveld komend seizoen te versterken. Zijn transferwaarde wordt ingeschat op 20 tot 25 miljoen euro. De - voornamelijk buitenlandse - geruchten dat Wieffer komende zomer vertrekt uit Rotterdam werden de laatste weken al hardnekkiger. 

Sky Sport Italia meldt dat Wieffer niet de enige kandidaat is om het Milanese middenveld te versterken. Ook Youssouf Fofana van AS Monaco wordt genoemd. De Franse middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 in Monaco. Bij Milan speelt met Tijjani Reijnders al een Nederlandse middenvelder.

Wieffer werd eerder nadrukkelijk in verband gebracht met Atlético Madrid en FC Barcelona. De 24-jarige middenvelder is momenteel geblesseerd, waardoor hij niet in aanmerking kwam voor het EK. Hij speelde tot nu toe 79 wedstrijden voor Feyenoord. Hierin scoorde hij negen keer en gaf hij elf assists.