Spanje en Kroatië werken eerste EK-kraker af

Spanje en Kroatië werken eerste EK-kraker af: Yamal kan debuut bekronen met hoofdrol

15 juni om 12:00
Laatste update: 15 juni om 12:20

ADVERTORIAL - Het EK is officieel van start en op zaterdag staat er meteen een topwedstrijd op het programma: Spanje en Kroatië trappen af in de Poule des Doods. Bij de Spanjaarden heeft Lamine Yamal zijn plek op de flank veroverd en kan de zestienjarige zijn EK-debuut op magistrale wijze beleven. TOTO staat klaar voor dit spannende duel in Groep B! 

Indrukwekkende voorbereiding van wonderkind

Spanje zal worden gezien als een van de favorieten voor de eindzege van het EK, al helemaal na de voorbereiding richting het toernooi. Andorra en Noord-Ierland werden respectievelijk met 5-0 en 5-1 verslagen en in dat laatste duel was Yamal goed voor twee assists. In maart stond Spanje nog tegenover Brazilië in een oefeninterland en ook daar was Yamal goed voor twee assists in wat uiteindelijk een 3-3 gelijkspel werd.

Bij TOTO kan je meespelen voor een hoofdrol van Yamal. Wint Spanje van Kroatië en weet Yamal te scoren? Daar staat een quotering van 6.00 voor klaar. Weet Yamal vaker te scoren dan Kroatië? Dan pak je negen keer je inleg.

Aan de kant van Kroatië zal er vooral naar twee spelers worden gekeken: Luka Modric en Ante Budimir. Het duo was trefzeker in het vriendschappelijke duel met Portugal, dat met 1-2 werd gewonnen. Wint Kroatië en scoort Budimir? Daar staat de quotering van 9.00 voor klaar. Een goal of assist van Modric levert je 3.50 keer je inleg op.

Vroege uitbetaling

De Vroege Uitbetaling zorgt ervoor dat je je minder zorgen hoeft te maken om een comeback van de tegenstander. Wanneer je op een ploeg inzet, handelt TOTO je weddenschap al af wanneer een voorsprong van twee doelpunten wordt gepakt. Komt de ploeg van jouw keuze met bijvoorbeeld 2-0, 3-1 of 4-2 voor te staan? Dan hoef je niet langer te wachten en is je weddenschap winnend! De Vroege Uitbetaling is beschikbaar voor álle wedstrijden van het EK! 

Bij enkele weddenschappen wordt de Vroege Uitbetaling direct doorgezet wanneer de voorsprong van twee doelpunten is gepakt. Is winst van je team deel van een combi-weddenschap of een Bet Builder? Dan wordt dat deel van de weddenschap als winnend aangevinkt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust