Lazio geïnteresseerd in Stengs

'Toekomst Feyenoord-middenvelder onzeker, Rotterdammers kijken naar vervanger'

16 juni om 23:20
Laatste update: 16 juni om 23:30

SS Lazio heeft zich volgens 1908 nog niet gemeld bij Feyenoord voor Calvin Stengs. De aanvaller annex middenvelder wordt in de Italiaanse media gelinkt aan een overstap naar de Serie A. Feyenoord is op de achtergrond bezig met een vervanger voor de spelverdeler. 

Het doorgaans goed ingevoerde 1908 meldt dat Feyenoord tegenover hen eerder deze week duidelijk heeft gemaakt dat ze nog niets hebben vernomen van Lazio over de interesse in Stengs. Die zaak is nu 'licht veranderd'. Stengs heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord maar zou na het vertrek van Arne Slot 'zinspelen over zijn toekomst'.

Het is onzeker of die toekomst in De Kuip ligt. Er is geen sprake van een vertrekwens, maar bij een goed bod mag Stengs vertrekken. De interesse van Lazio is 'een bevestigd feit'. De club zocht toenadering via het management van de spelverdeler. Naast Lazio zijn er meerdere Zuid-Europese partijen geïnteresseerd.

Feyenoord is volgens 1908 op de achtergrond al bezig met een eventuele vervanger voor Stengs. Het medium mag niets loslaten over die vervanger, maar weet wel dat de speler actief is op een zomers eindtoernooi.