Feyenoord aast op Aaron Ciammaglichella

'Feyenoord komt in zoektocht naar middenvelder uit bij Italiaans talent'

16 juni om 12:11
Laatste update: 16 juni om 12:23

Feyenoord is in de markt voor Aaron Ciammaglichella. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908. De negentienjarige middenvelder moet overkomen van Torino. 

Volgens 1908 is Feyenoord concreet in gesprek met Ciammaglichella om hem los te weken bij Torino. Ingewijden zouden hebben laten weten dat de middenvelder oren heeft naar een overstap naar Rotterdam. Ciammaglichella kan centraal en aanvallend op het middenveld uit de voeten. De spelverdeler doorliep de hele jeugdopleiding van de Serie A-club. Het is onbekend tot wanneer zijn contract loopt. 

De negentienjarige Italiaan komt nu uit voor Torino O19 en speelde daar al 85 wedstrijden. Daarin maakte hij veertien goals en gaf hij negen assists. Ook maakt hij onderdeel uit van het Italiaanse elftal O19. In eerste instantie zou de middenvelder aan moeten sluiten bij Pascal Bosschaart’s O21-team. Feyenoord ziet serieuze doorgroeimogelijkheden naar het eerste. 

Feyenoord hoopt de deal voor medio juli af te ronden. Ciammaglichella zal medio juli namelijk met Italië O19 deel gaan nemen aan het EK. 

Matchday! Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: