'Ajax houdt talent toch uit handen Feyenoord'

Update: 'Soap rond Ajax-talent, naast Feyenoord ook PSV in de race'

17 juni om 14:47
Laatste update: 17 juni om 14:47

Ajax weet Jivayno Zinhagel toch uit handen van Feyenoord te houden. De vijftienjarige aanvaller leek hard op weg naar de Rotterdammers, maar is nu alsnog ingegaan op een nieuw voorstel van de Amsterdammers. Dat meldt Feyenoord Youth Watcher.

Zinhagel zou Feyenoord inmiddels hebben laten weten dat hij de aanbieding naast zich neerlegt. Hij kiest daarmee alsnog voor een langer verblijf bij Ajax. De vleugelaanvaller speelt sinds 2018 op De Toekomst. Eerder was hij actief in de jeugd van Sparta.

Bij Ajax lijken technisch directeur Alex Kroes en directeur voetbal Marijn Beuker druk bezig om orde op zaken te stellen in de jeugdopleiding. Onlangs lukte het al om Sean Steur op de valreep te behouden. De middenvelder werd begeerd door PSV. 

Het rommelde de laatste tijd binnen de Amsterdamse jeugd, mede door een scheefgroei in de salarissen. Meerdere talenten zouden zich hebben aangeboden bij Feyenoord en PSV. Kroes en Beuker voorkomen met Steur en Zinhagel dus wel dat twee kikkers uit de kruiwagen springen.

Update: De toekomst van Ajax-talent Zinhagel draait uit op een heuse soap. De vleugelaanvaller gaat tóch vertrekken uit Amsterdam, meldt Ajax Showtime. Niet alleen bij Feyenoord, maar ook bij PSV zou een contract voor hem klaarliggen.

Ajax probeerde Zinhagel te behouden. Hij staat te boek als een sierlijke aanvaller, met een goede dribbel. Niet voor niets speelde hij al een lichting hoger, in de O16.