Füllkrug schiet Duitse fan het ziekenhuis in

Buitenspel: Füllkrug schiet Duitse fan ziekenhuis in en stuurt 'sorry'-pakket op

18 juni om 09:22
Laatste update: 19 juni om 17:50

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Füllkrug schiet Duitse fan het ziekenhuis in
Niclas Füllkrug heeft tijdens de warming-up van Duitsland - Schotland (5-1) een Duitse supporter vol op zijn hand geraakt. De 43-jarige fan moest vervolgens naar het ziekenhuis, waar hij de laatste updates volgde via zijn telefoon. Gelukkig hoeft hij niet geopereerd te worden, en kan hij komende woensdag het duel met Hongarije bijwonen. 

"Ik zong toen het volkslied mee op de brancard. Ik wist niet of ik moest lachen of huilen: helaas moest ik mijn droom van de openingswedstrijd opgeven", vertelt hij bij Bild, dat weet dat de Duitse bond (DFB) op de hoogte is van het ongeluk. 'Boosdoener' Füllkrug wil de fan graag een verontschuldigingspakket toesturen. Dat de spits van Borussia Dortmund snoeihard kan schieten, bewees hij door in de 68e minuut prachtig te scoren.