Wedstrijdschema van de Premier League bekend

Premier League-schema bekend: Slot tegen promovendus, Ten Hag trapt seizoen af

18 juni om 10:19
Laatste update: 19 juni om 09:53

Arne Slot begint zijn tijdperk bij Liverpool met een competitiewedstrijd tegen promovendus Ipswich Town, zo valt te zien in het wedstrijdschema van de Premier League. Erik ten Hag mag met Manchester United het bal openen tegen Fulham.

Het seizoen voor het Liverpool van Slot begint op zaterdag 17 augustus om 13.30 uur met een uitwedstrijd tegen promovendus Ipswich Town. In de derde speelronde staat de eerste ontmoeting tussen Slot en Ten Hag in de Premier League op het programma. Manchester United en Liverpool treffen elkaar dan op Old Trafford. De datum en tijd van dit duel moeten nog worden vastgesteld. 

Het Manchester United van Ten Hag trapt het nieuwe Premier League-seizoen af in eigen huis. In Manchester is op vrijdagavond 16 augustus om 21.00 uur Fulham de tegenstander tijdens de opening van het nieuwe seizoen. Ten Hag en de zijnen sluiten het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Aston Villa.

Voor landskampioen Manchester City staat in de eerste speelronde een lastige uitwedstrijd te wachten tegen Chelsea. Arsenal begint in eigen huis tegen Wolves, terwijl Tottenham Hotspur op de maandagavond in actie komt tegen Leicester City.