Voorstel en bedrag Rosario Ajax genoemd

'Ajax in afwachting van tegenvoorstel target, verwachte transfersom genoemd'

19 juni om 14:42
Laatste update: 19 juni om 23:28

Ajax hoeft niet diep in de buidel te tasten voor de mogelijke komst van Pablo Rosario. Dat is de verwachting van Ajax-watcher Mike Verweij. De middenvelder annex verdediger moet overkomen van OGC Nice.

Rosario wordt sinds de berichtgeving van dinsdag nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Ajax. De Amsterdammers zouden de middenvelder al een aanbod hebben gedaan. De middenvelder wees dit af. Als de Amsterdammers tot een persoonlijk akkoord komen met Rosario, zal er niet diep in de buidel hoeven worden getast voor de middenvelder. Die verwachting spreekt Mike Verweij uit in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

"Binnenkort wordt een tegenvoorstel (vanuit Rosario, red.) verwacht", klinkt het. "Als ze het idee hebben dat ze eruit gaan komen, moet er onderhandeld worden met Nice." De middenvelder maakte 2021 voor zes miljoen euro de overstap van PSV naar Nice. Zijn contract loopt nog tot medio 2025 bij de Franse club. "Ik denk dat ze hem nu wel voor vier tot vijf miljoen euro moeten kunnen oppikken."

Rosario is een oude bekende van Francesco Farioli, die nu bij Ajax aan het roer staat. De middenvelder annex verdediger is ook geen onbekende in Amsterdam. Tussen 2010 en 2014 in de jeugd van Ajax.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!