Inter heeft nog geen bod ontvangen op Dumfries

'Interesse in Dumfries blijft uit, Inter spot mogelijke vervanger in Engeland'

19 juni om 16:37
Laatste update: 19 juni om 16:41

Achter de toekomst van Denzel Dumfries bij Internazionale staat nog altijd een groot aantal vraagtekens. Transferexpert Gianluca di Marzio weet dat de Italiaanse topclub tot dusver geen bod heeft ontvangen voor de Nederlander, terwijl de blik langzaam op mogelijke vervangers wordt gericht. 

'De situatie rond Dumfries bij Inter bevindt zich in een standby-fase', aldus Di Marzio. De rechtervleugelverdediger, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een vertrek, heeft in Milaan nog een contract tot medio 2025. 

Er zijn al meerdere ontmoetingen geweest om te praten over een eventuele verlenging, maar die gespreken lopen telkens uit op niks. Van interesse van andere clubs is momenteel nog geen sprake. Aston Villa zou de Oranje-international op de korrel hebben, maar een bod uit Birmingham heeft Inter nog niet ontvangen. 

Mocht Inter graag wat geld aan Dumfries over willen houden en hem om die reden verkopen, dan heeft de club al een idee voor een eventuele opvolger: Matty Cash, back van Villa. Ook Dan Ndoye van Bologna is in beeld. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!