'Barcelona komt in zoektocht naar buitenspeler uit bij Bakayoko'

'Verlanglijstje lekt uit: Bakayoko wekt interesse van Barcelona'

20 juni om 06:25
Laatste update: 20 juni om 10:41

FC Barcelona heeft interesse in Johan Bakayoko, zo melden diverse Spaanse media. De Catalanen hebben echter meer ijzers in het vuur dan alleen de buitenspeler van PSV.

Gerard Romero, een bekende clubwatcher, stelt dat Bakayoko op het verlanglijstje van Barcelona staat. Op die lijst zou de Belg echter op de derde plek staan, achter Nico Williams (Athletic Bilbao) en Luis Díaz (Liverpool). Assane Diao van Real Betis mag ook hopen op een overstap naar Barcelona en staat vierde op de lijst.

Barcelona is niet de eerste Europese topclub die in verband wordt gebracht met Bakayoko. Ook Bayern München, waar landgenoot Vincent Kompany sinds kort de scepter zwaait, zou interesse hebben, evenals meerdere clubs uit de Premier League.

Momenteel is Bakayoko met de nationale ploeg van België actief op het EK. Het toernooi is niet goed begonnen voor de Belgen, die verloren van Slowakije. Bakayoko viel in tijdens het duel en kreeg een half uur speeltijd. De Rode Duivels komen later nog in actie tegen Roemenië en Oekraïne.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: