Hoge odd voor goal Morata1

Spanje en Italië staan voor eerste échte EK-kraker: Spaanse vedette levert altijd

20 juni om 15:30
Laatste update: 20 juni om 15:35

ADVERTORIAL - Het EK is in volle gang en donderdagavond staat de eerste échte kraker op het menu: Spanje neemt het op tegen Italië in de Groep des Doods. De Spanjaarden zijn licht favoriet met de sterke mix van talent en ervaring. Alvaro Morata staat dit EK weer aan en zal hopen op een treffer tegen de Azzurri. Bookmaker Unibet staat klaar met boosted odds! 

Morata slaat weer toe

Morata is geen vaste waarde voor Diego Simeone bij Atlético Madrid, maar de spits wist ondanks slechts 56% van de speeltijd in La Liga te krijgen wel vijftien keer te scoren. De spits moest de gedroomde opvolger van Fernando Torres worden bij de Spanjaarden en in de nationale ploeg gaat het goed: in 74 interlands staat de teller op 36 goals.

De ervaren goaltjesdief sloeg dit EK al toe tegen Kroatië en kan met een goal wellicht de achtste finale-plek veiligstellen voor de Spanjaarden. Met Lamine Yamal aan de zijkant beschikt Morata in ieder geval over een extreem getalenteerde vleugelspeler die hem kan bedienen. Scoort Morata en wint Spanje? Daar heeft Unibet een boosted odd van 5.00 voor klaarstaan. 

Yamal is de jongste speler ooit op een EK en de rechtsbuiten maakte in het eerste duel al indruk. De zestienjarige vleugelspeler gaf al een assist tegen de Kroaten en speelde vrijwel de hele wedstrijd. Geeft Yamal ook een assist tegen Italië? Dan pak je 6.40 keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust