Meerdere Eredivisie-clubs tonen interesse in Romeny

'Meerdere Eredivisie-clubs kloppen aan bij FC Utrecht, maar krijgen nul op rekest'

20 juni om 17:40

Ole Romeny kan rekenen op interesse van meerdere Eredivisie-clubs, zo meldt Voetbal International. Vooralsnog mag de aanvaller niet vertrekken van FC Utrecht, want de Domstedelingen hebben nog vertrouwen in Romeny.

In de zomer van 2023 werd Romeny door FC Utrecht overgenomen van FC Emmen, waar de aanvaller indruk wist te maken met elf doelpunten in de Eredivisie. Dit leverde hem een transfer op naar FC Utrecht, maar daar had hij het lastig in zijn eerste seizoen. 

Volgens Voetbal International hebben PEC Zwolle, Fortuna Sittard en NAC Breda bij FC Utrecht geïnformeerd over een mogelijke transfer van Romeny. 'De clubs zijn echter door FC Utrecht in de wachtkamer gezet', zo valt er te lezen. In Utrecht ziet men nog altijd toekomst in Romeny en ze willen hem in ieder geval in de voorbereiding aan het werk zien. Daarna wordt besloten of Romeny de ruimte krijgt om een (tijdelijke) transfer te maken.

Bij FC Utrecht beschikt Romeny nog over een contract tot de zomer van 2026. Aan het begin van het seizoen kreeg de aanvaller nog veel speeltijd, maar door twee blessures en de komst van Sam Lammers kreeg hij vervolgens maar een gering aantal minuten. 'Tóch blijkt dat weinig te doen aan de mate waarin hij door diverse clubs nog begeerd wordt', klinkt het.

Beluister hieronder de nieuwste Oranjekantine met Maurice Steijn over o.a. Weghorst, Sutalo en Brobbey: