Duitsland moet volgende EK-stunt van Zwitserland voorkomen

Duitsland moet volgende EK-stunt van Zwitserland voorkomen en gaat voor volle buit

23 juni om 15:00

ADVERTORIAL - Duitsland is al door naar de achtste finales van het EK in eigen land, maar Die Mannschaft kan met een gelijkspel tegen Zwitserland als nummer één naar de knockout-fase. De Zwitsers verrasten op het vorige EK al door Frankrijk te verslaan en Duitsland zal een stunt zo snel mogelijk willen voorkomen. TOTO staat klaar voor deze topwedstrijd op het EK! 

Vroege Uitbetaling

In het duel met Schotland hadden de Duitsers slechts negentien minuten nodig om een voorsprong van twee doelpunten te creëren. Bij TOTO kan je bij elke wedstrijd op het EK meespelen met de Vroege Uitbetaling. Bij een voorsprong van twee goals van de ploeg van jouw keuze wordt de 1x2-weddenschap als winnend afgehandeld, zelfs bij een comeback van de tegenstander. Zwitserland kwam op het vorige EK nog terug van een 3-0 achterstand tegen Frankrijk en met de Vroege Uitbetaling kan je een dergelijk scenario te snel af zijn!

Wirtz en Musiala schitteren in eigen land

Jamal Musiala is dit EK al goed voor twee goals in de eerste twee groepswedstrijden en de groeibriljant van Bayern München laat louter mooie dingen zien. Weet de jongeling een goal te maken en een assist te geven tegen Zwitserland? Dan pak je maar liefst achttien keer je inleg met de Special van TOTO

Ook Florian Wirtz is dé man om in de gaten te houden bij Duitsland en TOTO staat klaar met een verhoogde quotering. Een goal of assist van het Bayer Leverkusen-talent staat op een quotering van maar liefst 2.30. Normaliter staat deze quotering rond de 2.10. Wint Duitsland beide helften tegen Zwitserland? Dan pak je een verhoogde quotering van 4.70, in plaats van 4.25. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn gebaseerd ten tijde van publicatie en zijn onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust