Oranje kan plek één veiligstellen tegen Oostenrijk: 50x je inleg bij zege!

Oranje kan plek één veiligstellen tegen Oostenrijk: 50x je inleg bij zege!

25 juni om 13:00
Laatste update: 25 juni om 13:06

ADVERTORIAL - Na een doelpuntloos gelijkspel tegen Frankrijk krijgt Nederland dinsdag de kans om als koploper de groepsfase af te ronden op het EK. Ons Oranje staat tegenover Oostenrijk en zal op jacht gaan naar een tweede overwinning. Bookmaker Unibet staat klaar voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar: pak 50x je inleg wanneer Oranje het laatste groepsduel van Oostenrijk wint! 

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Nederland - Oostenrijk en zet in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

Oude bekende van Oranje

Oranje speelde op het EK 2021 nog tegen Oostenrijk en won destijds met 2-0, wat goede hoop biedt voor de wedstrijd van dinsdag. Destijds waren Memphis Depay en Denzel Dumfries trefzeker voor Oranje, twee namen die dinsdag wellicht weer op het scorebord verschijnen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust