Agent Hancko bevestigt interesse van Atlético

Bevestiging uit kamp Hancko: 'Hij vindt voor Atlético spelen aantrekkelijk idee'

24 juni om 14:49
Laatste update: 24 juni om 15:19

De zaakwaarnemer van David Hancko, Branislav Jaurek, heeft laten weten dat Atlético Madrid inderdaad geïnteresseerd is in de verdediger. In een interview met het Slowaakse RTVS bevestigt de agent ook dat de Feyenoorder graag voor Atlético zou spelen.

"Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in Hancko, leidt Atlético Madrid op dit moment de race", is de zaakwaarnemer van Hancko openhartig tegenover de Slowaakse TV-zender. "Hancko vindt de optie om onder Diego Simeone te voetballen een aantrekkelijk idee. Andere clubs hebben enkel nog hun interesse kenbaar gemaakt, maar geen enkel project trekt de aandacht van Hancko zo veel als Atlético Madrid."

Kijkend naar de transfersom die Atlético voor Hancko moet betalen, is Jaurek iets minder loslippig. "Hancko heeft geen afkoopclausule in zijn contract bij Feyenoord. Zijn overstap naar Atlético is ook nog zeker niet rond. De bal ligt op dit moment bij Feyenoord. In de media wordt een bedrag van tussen de veertig en vijftig miljoen euro genoemd, maar dat is wel wat overdreven." Volgens de agent zou een eerste bod van twintig miljoen euro door Feyenoord van tafel zijn geveegd.

De 26-jarige Hancko verlengde in februari zijn contract bij Feyenoord nog tot de zomer van 2028. Op dit moment is hij met Slowakije actief op het EK. De laatste wedstrijd viel hij geblesseerd uit, maar het bleek na een scan geen zware blessure te zijn. Het meespelen van Hancko in het laatste groepsduel met Roemenië is nog wel onzeker.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!