Kroatië moet winnen na valse start

Kroatië moet winnen na dramatische start en wil Groep des Doods op de valreep overleven

24 juni om 17:00

ADVERTORIAL - Kroatië was zes jaar geleden nog vice-kampioen op het WK, maar op dit EK is er pas één punt behaald door het land met nog één wedstrijd te gaan. Er moet worden gewonnen van Italië om nog op de valreep de achtste finales te bereiken. TOTO staat klaar voor deze alles-of-niets-wedstrijd van Luka Modric en de zijnen! 

Nu of nooit voor Kroaten

Kroatië verloor het eerste groepsduel van Spanje met 3-0 en stond vervolgens tegenover Albanië. Het leek er lange tijd op dat de Kroaten zouden winnen, maar in minuut 95 viel alsnog de gelijkmaker. Door de domper moet Kroatië nu van Italië winnen om het land van de tweede plek af te stoten. Bovendien moet Kroatië hopen dat Spanje ook aan de sportieve plicht voldoet tegen Albanië.

Waar Modric dit EK nog enigszins tegenvalt, zijn er twee namen die ook het verschil moeten maken: Ante Budimir en Andrej Kramaric. Weten beide spelers te scoren tegen Italië? Daar staat een quotering van 14.00 voor klaar! Een goal of assist van Budimir staat op een quotering van 2.85, terwijl een kopgoal maar liefst tien keer je inleg oplevert.

Italië zal er alles aan willen doen om plek twee vast te houden en kan zelfs nog over Spanje heen met hulp van Albanië. Maakt Gianluca Scamacca, die al lange tijd schittert als de spits van Italië, een kopgoal? Dan pak je 9.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust