'Arsenal meldt zich voor PSV'er Bakayoko'

'Bakayoko krijgt nog meer interesse: Engelse topclub meldt zich'

25 juni om 12:08
Laatste update: 25 juni om 12:10

Arsenal heeft Johan Bakayoko in het vizier. Naast Bayern München, Borussia Dortmund en Liverpool sluit de Engelse club aan in de rij om de rappe aanvaller over te nemen van PSV. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Het is niet bekend of Arsenal al een bod heeft gedaan, maar de club is naar verluidt wel concreter dan Bayern en Liverpool. De vraagprijs die PSV voor Bakayoko wil vangen is minstens 45 miljoen euro.

Bakayoko viel dit EK alleen nog in tegen Slowakije. Dat weerhoudt de bovengenoemde clubs er echter niet van om belangstelling te tonen voor de rechtsbuiten. Bakayoko zou goed passen bij de stijl van Mikel Arteta, de trainer van Arsenal. De Rode Duivel heeft namelijk een vergelijkbaar profiel met Bukayo Saka.

Bakayoko stond afgelopen seizoen 48 keer op het veld voor PSV. De Rode Duivel was in die wedstrijden goed voor veertien goals en veertien assists. De focus van de aanvaller ligt voorlopig op het EK. PSV en zijn zakelijke omgeving verwacht dat een eventuele transfer pas in juli op gang zal komen.