Dumfries stuurt fotograaf weg bij Veerman na pijnlijke wissel voor Oranje

Dumfries valt uit: 'Hij werd echt boos na wissel Veerman, wegwezen hier'

26 juni om 09:43
Laatste update: 26 juni om 11:11

Denzel Dumfries is na de pijnlijke wissel van Joey Veerman tegen Oostenrijk uitgevallen tegen een fotograaf. Veerman werd na 35 minuten naar de kant gehaald door bondscoach Ronald Koeman en nam verslagen plaats op de bank. Een fotograaf wilde dit beeld op de gevoelige plaat vastleggen, maar dat liet Dumfries niet toe.

Pascal Kamperman was in Berlijn aanwezig en hield de situatie rondom Veerman in het Olympiastadion nauw in de gaten. "Hij ging na zijn wissel in het hoekje van de dug-out zitten. Het mooie was dat er een cameraman naar hem toe kwam lopen en een plaatje ging maken. Hij werd weggestuurd door Dumfries. Die werd echt boos op die cameraman, zo van: wegwezen hier", vertelt Kamperman in ESPN Vandaag.

Op televisie was te zien dat een verslagen Veerman met een trui over zijn hoofd plaatsnam op de bank. Volgens Kamperman kreeg de middenvelder steun van zijn teamgenoten. "Uiteindelijk ging Joshua Zirkzee naast hem zitten, maar die heeft volgens mij niet zoveel gezegd hoor. Jeremie Frimpong kwam naar hem toe en heeft hem een tijdje op zijn bovenbeen zitten kloppen. Zo zijn er nog wel meer spelers geweest."

"Het was een beroerde eerste helft en het is een beroerd EK voor hem tot nu toe", gaat de presentator verder. "Dat hij teleurgesteld is en meer dan dat, lijkt mij ook logisch. Hopelijk krijgt hij de komende dagen nog wel een moment dat hij er anders tegenaan kijkt en er bovenop komt, want hij zat wel heel erg diep in de put", besluit Kamperman.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!