Carrasco en Tedesco halen uit naar fluitende fans

Carrasco haalt uit naar fluitende België-fans: 'De groep vindt dit ontgoochelend'

26 juni om 22:19

Geen feeststemming bij de fans van België na het 0-0 gelijkspel tegen Oekraïne. De spelers leken zelf helemaal niet ontevreden met het gelijkspel, maar werden getrakteerd op een fluitconcert. Onbegrijpelijk volgens Yannick Carrasco en bondscoach Domenico Tedesco.

In een reactie na de partij is de invaller bijzonder hard voor de eigen achterban. "We zijn gekwalificeerd en super trots als groep. We begrijpen de reactie van de fans dus niet. We vinden dat ontgoochelend", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Door het fluitconcert besloten de spelers van België hun eigen supporters na afloop van de wedstrijd ook niet te bedanken. "We hebben samen beslist om naar de kleedkamer te gaan, want we vinden dat gefluit niet normaal", is Carrasco duidelijk. "Je mag niet vergeten waar België vandaan komt. En nu doen we elk toernooi mee..."

Ook Tedesco had niet gerekend op gefluit en boegeroep van de eigen aanhang. "We waren verrast door het fluitconcert. Het was lastig na de eerste verliespartij tegen Slowakije. De spelers hebben alles gegeven en begrijpen deze reactie van het publiek totaal niet", aldus de bondscoach. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!