Giménez doet uitspraak over toekomst bij Feyenoord

Giménez doet opmerkelijke uitspraak over toekomst bij Feyenoord

27 juni om 11:44

Santiago Giménez verwacht dat hij ook komend seizoen in het shirt van Feyenoord speelt, zo laat hij weten aan 365scores. De Mexicaanse spits kan rekenen op belangstelling van meerdere Europese topclubs, maar zij hebben niet de middelen om een transfer te bewerkstelligen.

Tegenover 365scores laat Giménez weten dat hij niet verwacht dat hij in de zomerse transferperiode zal vertrekken bij Feyenoord. 'Hij zegt dat er alleen interesse is getoond, maar dat hij nog niet formeel benaderd is', zo valt er te lezen. 'De prijs die Feyenoord vraagt is te hoog voor de grote clubs in Europa die hun voorhoede met Giménez willen versterken.'

Zijn prestaties in de tweede seizoenshelft hebben de Europese topclubs naar verluidt ervoor gezorgd dat de clubs niet bereid zijn om het gewenste bedrag op tafel te leggen. 'Wat Giménez ons zelf verteld heeft, is dat er niets gebeurt, tenzij een club de vraagprijs van Feyenoord wil betalen. Maar geen club wil dat deze transferwindow doen', klinkt het.

Giménez werd in de zomer van 2022 door Feyenoord voor zo'n zes miljoen euro overgenomen van het Mexicaanse Cruz Azul. De spits speelde 86 officiële wedstrijden in dienst van Feyenoord, waarin hij 49 keer trefzeker was en elf assists leverde. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!