Tedesco blijft hoe dan ook aan als bondscoach van België

Het Nieuwsblad: Tedesco ondanks bakken met kritiek ook na EK nog bondscoach België

28 juni om 09:40
Laatste update: 28 juni om 09:53

De Belgische kritiek op Domenico Tedesco neemt de afgelopen dagen behoorlijk toe, maar de Italiaans/Duitse oefenmeester blijft hoe dan ook aan als bondscoach van de Rode Duivels. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Nieuwsblad

België kwalificeerde zich wel voor de achtste finales, maar deed dat niet echt overtuigend. Tegen Oekraïne was het behoorlijk pover, iets wat ook bij de Belgische supporters niet onopgemerkt bleef. Zij lieten na afloop hun onvrede blijken, een actie die ze door Kevin De Bruyne niet in dank werd afgenomen. 

Toch lijkt het geen invloed te hebben op de nabije toekomst van Tedesco, die zich met België nu voorbereidt op het treffen met Frankrijk. 'Wat er ook gebeurt tegen Frankrijk: Domenico Tedesco na het EK zeker nog bondscoach van België', kopt Het Nieuwsblad. 

Het Belgische medium is door meerdere bronnen verzekerd van het feit dat Tedesco zijn tot 2026 lopende contract zal uitdienen. Zelf is hij ook, ondanks alle kritiek, niet van plan om zijn verbintenis vroegtijdig op te zeggen.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!