'Nieuwe wending in Minteh-soap'

'Nieuwe wending in Minteh-strijd: voormalig Feyenoorder heeft er een optie bij'

28 juni om 23:16

Brighton & Hove Albion is de volgende club die zich heeft gemengd in de strijd om Yankuba Minteh. Volgens Fabrizio Romano proberen The Seagulls de transfer van de voormalig speler van Feyenoord te kapen.

Lange tijd leek Minteh op weg naar Everton, ondanks een poging van Olympique Lyon om de Gambiaan in te lijven. Nu is Brighton ook een serieuze kanshebber op de handtekening van de rappe aanvaller, zo meldt Fabrizio Romano. De Engelse club heeft al contact gelegd met Newcastle United, de eigenlijke broodheer van Minteh.

Everton is ook nog altijd in de race voor de handtekening van de buitenspeler, zo klinkt het. Newcastle hoopt Minteh te verkopen. Eerder werd gemeld dat The Magpies een transfersom van om en nabij de 45 miljoen euro willen zien.

Minteh speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis bij Feyenoord. In 27 Eredivisie-duels kwam hij uiteindelijk tot tien goals en zes assists. Zijn beste wedstrijd speelde Minteh waarschijnlijk tegen Ajax: in de historische Klassieker, die Feyenoord met 6-0 won, scoorde de zesvoudig international twee keer en gaf hij één assist.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!