'Geen 'tropenrooster' voor Oranje', ook nieuwe Wijnaldum toont nieuwe look

'Geen 'tropenrooster' voor Oranje', ook Wijnaldum toont nieuwe look

29 juni om 13:10
Laatste update: 29 juni om 13:31

Het Nederlands elftal heeft zaterdag de voorbereiding op de wedstrijd tegen Roemenië hervat. Ronald Koeman kon beschikken over al zijn spelers, van wie er twee met een andere look het trainingsveld opstapten.

Geen tropenrooster voor Oranje
Dinsdag speelt Oranje in de achtste finale tegen Roemenië op het EK. Met een tempratuur van 27 graden stapten de spelers drie dagen voor dat duel het veld op. 'De warmte in Wolfsburg heeft zonaanbidder Ronald Koeman er vooralsnog niet toe bewogen om volgens een tropenrooster te gaan werken', zo concludeert De Telegraaf.

Volledig fitte selectie en nieuwe looks
Waar Brian Brobbey eerder dit EK nog kampte met hamstringklachten en Joshua Zirkzee ziekjes was, kon Koeman over al zijn 26 spelers beschikken op de training, in aanloop naar de achtste finale. Wat opviel op de training, waren de looks van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum. Waar de twee in de groepsfase hun haar gevlecht hadden, verschenen de twee internationals zaterdag met een afro op het veld.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Oranje-selectie krijgt beelden van Roemenië te zien
De NOS weet te melden dat Ronald Koeman beelden van het Roemeense elftal heeft laten zien aan zijn spelers, voorafgaand aan de training. Het zou om beelden van de eerste drie groepswedstrijden van de Oranje-opponent gaan. In de poule won Roemenië van Oekraïne (3-0), speelde het gelijk tegen Slowakije (1-1) en verloor het van België (2-0).

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!